Zaquizamí

Dissabte de 18 a 19 h

24 de Febrer de 2018

Espai: Centre Cívic Zona Nord

Cada cop que es fa la llum, als cocodrils de peluix els agrada més el jazz; cada cop que es fa la llum, les nines han marxat de casa, i cada cop que es fa la llum, un antic paraigua recupera el poder de convertir la pluja en primavera. Cada cop que es fa la llum al nostre Zaquizamí, una habitació tancada al final d'un passadís, la ballarina coixa pot ballar, la funàmbula cega és capaç de travessar el precipici i ningú no pot impedir que el goril·la i la mussol festegin el seu amor, malgrat que ales i potes acabin sempre fetes un embolic. En el Zaquizamí que ha coreografiat Roberto G. Alonso per als ballarins de la seva companyia, tothom pot superar les seves pors i tothom té una segona oportunitat. En el seu Zaquizamí, Roberto G. Alonso torna a demostrar que dansa i teatre poden ser fidels a una mateixa història.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on-line les podreu fer a partir del 09/02/2018. Per a més informació, posa't en contacte amb el centre.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
cczonanord@gmail.com