A solas: Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach

Divendres de 19.30 a 20.30 h

9 de Març de 2018

Espai: Centre Cívic Zona Nord

Transiten per uns territoris de fronteres àmplies que destil·len una inconfusible olor a Mediterrània, a aromes conegudes de copla i flamenc que es barregen amb regust de chanson i d'unes melodies arribades des d’Itàlia. "A solas" són només deu cançons, cada una d'un pare i una mare, però totes agermanades per la veu d'Isabel Vinardell i la guitarra d'Isabelle Laudenbach. Deu cançons que conformen el diari de viatge del seu últim any, el temps que fa que caminen juntes aquesta ballarina de veu brillant que va acompanyar durant molt de temps Cheb Balowski i aquesta guitarrista que va venir des de França atreta pels sons del flamenc que s'hi va quedar per fer Las Migas, d'on sortiria Sílvia Pérez Cruz. I, "A solas", continuen el seu viatge. Un viatge cap a dins, i cap avall.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on-line les podreu fer a partir del 22/02/2018. Per a més informació, posa't en contacte amb el centre.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
cczonanord@gmail.com