Neu i els arbres màgics

Dijous de 17.30 a 18.30 h

22 de Febrer de 2018

Espai: Centre Cívic Zona Nord

Diuen que els arbres, de vegades, no ens deixen veure el bosc. Però aquesta màxima no sempre és certa. En els quatre curtmetratges que integren la producció francesa "Neu i els arbres màgics", els arbres no només ens condueixen fins al bosc i ens posen en relació amb la natura, sinó que, a més, ens presenten un grapat de personatges que aconsegueixen fer de la creativitat, del treball en equip i del respecte per les diferències les principals virtuts i les millors eines per enfrontar-se amb el món que els envolta: una nena a qui li creix una planta al melic; un nen que es fa ric amb unes llavors de sèsam; un arbre que surt de passeig i va fent amics; un temporal de neu, un autobús que es queda atrapat i una parella de nens que l'ha de sortir a rescatar... Són els nostres petits herois.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on-line les podreu fer a partir del 07/02/2018. Per a més informació, posa't en contacte amb el centre.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
cczonanord@gmail.com