Logo del centre cívic
Novetat!
Molsa
Logo de l'activitat Molsa

Dissabte de 18.30 a 19.30 h

20 de febrer de 2021

Espai: Teatre

"Ni la guerra ni les bombes aconseguiran que el Molsa deixi de buscar la seva olor... perquè l’aroma de l’amistat és un dolç record que empeny l’animal a una cerca que sembla interminable però que, com tot, tindrà un final. El Molsa és un gos, un gos feliç, un gos que es desviu per la Janinka, la nena que més que la seva mestressa és la seva amiga i la seva família. Però les guerres destrueixen famílies, i el Molsa perd la seva quan una bomba destrueix casa seva i queda sol i perdut a la seva sort. Malgrat la desesperació, el Molsa decideix cercar el rastre del seu passat per convertir-lo en el seu futur i emprèn un viatge ple d’aventures, de plors i de rialles, de pors i d’esperances, per aconseguir reconstruir el que les bombes han malmès: la seva felicitat. La història de Molsa va sortir de la ploma de l’escriptor David Cirici (Barcelona, 1954) i en molt poc temps el conte es va convertir en un clàssic d’èxit traduït a molts idiomes: va guanyar, el 2013, el premi de l’editorial Edebé de literatura infantil, i poc després el premi Strega, que concedeix la Fira de Bolonya, la més important de la literatura infantil, on també va ser distingit amb el guardó que concedeix el públic. Però aquesta història té tanta força que també va fer el salt als escenaris convertida en un espectacle on els titelles, les projeccions i el text es fusionen amb la dansa per recuperar els paisatges emotius del viatge del Molsa, un periple que tindrà quatre parades: la de la cerca, la de la rendició, la de la frustració i també la de l’esperança. Qui pilota el viatge escènic del Molsa és Thomas Noone, un britànic que fa prop de dues dècades va fundar la seva companyia de dansa a Barcelona, amb la qual ha presentat prop de 25 espectacles, que se sumen als treballs que ha coreografiat per a companyies internacionals. Thomas Noone, que el 2011 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona, treballa a Molsa amb el músic Jim Pinchen, amb qui ja havia col·laborat a Lugares extrañamente desastrosos. Molsa, que es va estrenar el 2017, és una coproducció del festival Món Llibre i el Teatre Lliure, que la va presentar en el marc del seu cicle “Refugiats, estrangers, estranys...”"

Preu: Gratuït

Dissabte
20/02/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Les devolucions de les classes que no es van poder fer a causa del Covid-19 es duran a terme només de manera presencial al Centre Cívic Zona Nord o al Casal de Barri de Torre Baró i només a les usuàries que s'inscriguin als mateixos tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
cczonanord@gmail.com

Logo Miram Cloud