Logo del centre cívic
Tránsitos 
Logo de l'activitat Tránsitos 

Dissabte 19:00 a 20:20

3 de desembre de 2022

Espai: Teatre

Artista: David Teixidó

Trànsits vitals tals com el càncer, l'amor o la vellesa, són explicats a través de cinc personatges que formen una família: dues dones trans, una persona no binària, un jove queer i una vella drag. Personatges que encarnaran, des dels seus cossos i identitats dissidents, històries humanes que escapen dels seus trànsits de gènere.

Sovint, a les persones trans o dissidents només se les demana per parlar com a objecte d'estudi de les seves identitats, com si la seva existència només es construís des de la curiositat cis envers la seva desconstrucció de gènere. Tránsitos no saciarà la curiositat cis envers les persones trans, sinó que les fa protagonistes d'històries humanes que poc tenen a veure amb la seva identitat de gènere.

L'espectacle està recomanat a partir de 16 anys.

Preu: Gratuït

Dissabte
03/12/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
informacio@cczonanord.net

Logo Miram Cloud