Logo del centre cívic
Nus
Logo de l'activitat Nus

Dissabte 19:00 a 19:45

16 de març de 2024

Espai: Teatre

Artista: Cèlia Marcé Oller

Quantes maneres hi ha de viure una pèrdua? Quant dura el dol? S'acaba?

A partir de la poesia, la imaginació i uns tocs d'humor, ‘Nus' visibilitza sense complexos el dol i diverses maneres de transitar-lo. És un espectacle poètic de circ contemporani que explica una història que neix d'una experiència personal de la seva protagonista, l'artista de circ Cèlia Marcé Oller, que jugarà amb els diferents elements en escena.

Aquests elements són el trapezi fix; el polispast, un sistema de politges que habitualment es fa servir com a punt d'anclatge en el món del circ; i un titella en forma de cavall. Tots tres objectes creen l'imaginari d'aquesta obra, un univers on conviu la quotidianitat i la cruesa amb allò fantàstic i oníric.

Espectacle per a més de 8 anys.

Preu: Gratuït

Dissabte
16/03/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
informacio@cczonanord.net

Logo Miram Cloud