Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Teatre i interpretació)

Novetat!
A la fresca

Dissabte de 19.30 a 20.30 h

27 de febrer de 2021

Espai: Centre Cívic Zona Nord

"Els carrers seran sempre de les veïnes. Sobretot si surten a passejar les cadires. Sobretot si són clowns. Perquè com a nassos ningú no les guanya. I com a pallasses, encara menys. Tres dones. Tres veïnes. Tres pallasses. I totes tres passegen una cadira. I la planten a qualsevol cantonada. I s’asseuen. I comenten. I es fan un embolic de nassos que només pot provocar el riure. Perquè aquest és l’aliment de les pallasses i aquestes tres veïnes estan molt afamades. Tres pallasses que, A la fresca, busquen els veïns i les veïnes per passar una tarda de pallassades plegats entorn d’una cadira gegant, una cadira de les típiques d’envelat, de tisora, de fusta, només que gran, molt gran, massa gran per a elles; una cadira que traslladen tancada i que, de tant en tant, aconsegueixen obrir i a la qual, un cop oberta, s’enfilen i a on s’asseuen i des d’on deixen passar el temps... i el que passi després, dependrà de com bufi el vent i de quins rumors en porti... però sempre seran pallassades de nassos. La tradició de pallassa d’Anna Confeti no és cosa de dos dies, ve de lluny, tant com les tres dècades de vida que atresora Cirquet Confetti amb els seus espectacles familiars, de vegades itinerants i altres de carrer. En aquests anys han estrenat Cercavila (1986), Circ amb maleta (1988), Gran Parada (1990), Per llogar-hi cadires (1994), Les Confetti Sisters (1999), Cirquet al Solei (2001), La Lluna en un cove (2003), Marisol (2006), Afina Serafina! (2009), Miss Umbrel·la (2011), Musicirc (2012), Confetti Circus (2013) i Pianissimo Circus (2014)."

Preu: Gratuït

Dissabte
27/02/2021
Novetat!
Els dies mentits
Logo de l'activitat Els dies mentits

Dissabte de 19.30 a 21 h

24 d'abril de 2021

Espai: Centre Cívic Zona Nord

"Quina és la mentida més gran que t’han dit mai? I la mentida més gran que tu has dit mai? Ha arribat el moment de les confidències, de les confessions, dels secrets a cau d’orella que arriben a tota una platea... Ha arribat el moment de dir la veritat sobre les mentides. Les mentides que les dones diem i els homes escoltem. Les que compartim. I les que ens llancem com bumerangs que sempre han de tornar. I quines són les mentides que més diuen les dones? I quines són les mentides que els homes sempre volen sentir? Les que fan referència al sexe: a com l’hem gaudit, a com ens ha agradat, a què ha estat el millor, el més excitant, el més seductor, el més apassionat, el que mai podrem oblidar... Però una dona, un dia, decideix que els dies mentits ja s’han acabat. Que ni un més. Que no tornarà a dir que ha gaudit de l’acte sexual quan no li ha provocat cap plaer. I aquesta dona, que des de fa molts anys, tants com 15, amaga a tots la seva falta d’orgasmes, comença a parlar i no acaba, i ho fa sense embuts, sense drama, amb humor, amb ironia... amb el ferm convenciment que el seu plaer (o la seva manca de plaer) mai més ha de quedar amagat, barrat amb pany i clau, que n’ha de parlar, que ho ha de compartir, que no ha de ser cap secret... Aquest és el punt de partida de la peça Els dies mentits, que va proporcionar a la Marta Aran l’últim premi Max a la millor autoria revelació. Els dies mentits és la segona peça d’aquesta autora (que també n’és directora i actriu) i arriba després de l’èxit que va aconseguir amb La noia de la làmpada, que parlava sobre la maternitat i que també va estrenar a la Sala Flyhard, la qual ha produït aquest espectacle que interpreta Lara Salvador. LA CRÍTICA HA ESCRIT “El seu treball {Lara Salvador} és un esclat d’energia, tant físic com emocional. Una interpretació sense barreres que per ella mateixa ja connecta el públic amb la denúncia exposada, en un recorregut notable de l’humor compartit al drama íntim.” JUAN CARLOS OLIVARES, TIMEOUT.CAT www.timeout.cat/barcelona/ca/teatre/els-dies-mentits “En escena, una Lara Salvador senzillament brillant interpel·la directament el públic i confessa sense censures tots els seus dubtes, dolors i problemes. En una interpretació potent, plena de veritat i d’energia, Salvador marca el ritme d’una funció que, amb la seva dosi imprescindible de comèdia, presenta una veritat més amarga i complexa.” GEMMA MORALEDA, SOMNISDETEATRE.COM http://somnisdeteatre.com/els-dies-mentits/ “Lara Salvador defensa el text amb molta energia, buscant constantment la complicitat del públic. Ha creat un personatge proper, divertit i d’altes revolucions. I, el més important, l’apropament al públic no li fa perdre credibilitat.” ELOI FALGUERA, NUVOL.COM https://www.nuvol.com/teatre-i-dansa/no-mentir-mai-mes-59154"

Preu: Gratuït

Dissabte
24/04/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Les devolucions de les classes que no es van poder fer a causa del Covid-19 es duran a terme només de manera presencial al Centre Cívic Zona Nord o al Casal de Barri de Torre Baró i només a les usuàries que s'inscriguin als mateixos tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
cczonanord@gmail.com

Logo Miram Cloud