Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Teatre i interpretació)

CR#SH (Tothom pot caure)
Logo de l'activitat CR#SH (Tothom pot caure)

Dissabte 19:00 a 20:20

20 d'abril de 2024

Espai: Teatre

Artista: Cia Mea Culpa

En el marc d'una prova esportiva, l'Alba, la Carla i el Gerard, reviuen els moments més durs de la seva adolescència, quan eren tres adolescents assedegats de vida que cercaven una felicitat inexistent: la Carla, aspirant a tenista d'elit, lluitadora constant per ser la millor en tots els àmbits de la seva vida; el Gerard bolcat passionalment en una relació? virtual a través d'una aplicació? de cites i l'Alba, que intenta ferventment trobar el seu lloc al món.

La Carla, el Gerard i l'Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. Tres històries de tres persones que, com tothom, van haver d'aprendre que cuidar-se i escoltar-se és la millor eina que tenim per caminar. 

‘CR#SH (tothom pot caure)' és un espectacle protagonitzat per Gerard Franch, Carla Vilaró i Alba Flor, amb direcció i dramatúrgia de Miquel Mas Fiol. Una obra fresca, humorística i vitalista, a cavall entre l'auto testimoniatge i la ficció, que pretén ser un cant a l'autoestima i les cures. Tot per parlar de la salut mental als adolescents. Al cap i a la fi, tothom pot caure.

Espectacle per a més de 14 anys.

Preu: Gratuït

Dissabte
20/04/2024
Las Cotton
Logo de l'activitat Las Cotton

Dissabte 18:00 a 18:50

23 de març de 2024

Espai: Teatre

Artista: Anita Maravillas

Deixant enrere els perills del seu poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat a la recerca d'una nova vida i oportunitats. Entre les teulades i els llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les seves dues filles viuran noves aventures i perills desconeguts. Però aquesta vegada no estan soles i es llançaran amb força al desig de ser feliços.

‘Las Cotton' és un espectacle de titelles per a tota la família que s'inspira en les lluites obreres de les dones a la industria tèxtil de principis del segle XX. A través de la mirada d'una mare i les seves filles es crearà un imaginari visual del que va significar la revolució industrial.

Recomanada per a més de 6 anys.

Preu: Gratuït

Dissabte
23/03/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
informacio@cczonanord.net

Logo Miram Cloud