Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Dansa i expressió corporal)

Novetat!
SCRAKEJA'T 2.0
Logo de l'activitat SCRAKEJA'T 2.0

Dissabte de 19.30 a 20.30 h

3 d'octubre de 2020

Espai: Centre Cívic Zona Nord

"Si participes en una batalla, segur que la voldràs guanyar... Si vols demostrar que ets el millor, ho donaràs tot a sobre de l’escenari... I si ets un scRakejador, sempre hauràs de ser el campió... Ja esteu preparats? Perquè avui celebrem la Final Four de l’scRakejat... I quatre lluitadors estan disposats a deixar-se la pell en aquesta competició amb la qual volen demostrar que són qui millor se sap moure, qui millor sap ballar i scRakejar... Quatre contendents, Marraquito Díaz, Lula Kolonova, Sergei Livinsgtone i Te Liu, quatre superherois del moviment, quatre déus de la dansa, faran el possible i l’impossible per demostrar que ningú sap moure’s millor; i per aconseguir-ho faran servir les armes del hip-hop i de les danses urbanes, les que ens recorden un Orient més o menys llunyà, un Mèxic de corridos o una Rússia de cosacs, totes cosides i recosides per la saviesa de la dansa contemporània. ScRakeja’t 2.0 és un espectacle que data del 2007 i que ara recuperen els seus creadors, Olga Cobos i Peter Mika, per celebrar el 20è aniversari d’aquesta companyia que té la seva residència a Palamós. Aquest espectacle, que va estar girant fins al 2013 i que va tornar a ser presentat a finals de l’any passat al festival HOP, al Mercat de les Flors, està recomanat per a públic a partir dels 8 anys i és una manera immillorable d’apropar adolescents i joves a la dansa contemporània. CobosMika és la companyia que l’any 2000 van crear a Alemanya la ballarina i coreògrafa catalana Olga Cobos i el ballarí i coreògraf eslovac Peter Mika després d’haver col·laborat amb altres creadors com Rui Horta i el S.O.A.P Dance Theatre (Frankfurt), la Russell Maliphant Co. (Londres) o el Ballet Gulbenkian (Lisboa). El 2005 es van traslladar a Palamós, on continuen creant i, a més, treballen en la seva escola que està dirigida tant als professionals com als amateurs. Entre els seus espectacles trobem, a més de scRakeja’t 2.0, Hidden/Choice, NMNW Neither Man Nor Woman, One to Another, Tango o WISH."

Preu: Gratuït

Dissabte
03/10/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Les devolucions de les classes que no es van poder fer a causa del Covid-19 es duran a terme només de manera presencial al Centre Cívic Zona Nord o al Casal de Barri de Torre Baró i només a les usuàries que s'inscriguin als mateixos tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
cczonanord@gmail.com

Logo Miram Cloud