Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Audiovisual)

LA BELLESA DE LA VIDA
Logo de l'activitat LA BELLESA  DE LA VIDA

Espai: Teatre


Preu: Gratuït

Novetat!
PANTALLA BCN - City for Sale
Logo de l'activitat PANTALLA BCN - City for Sale

Divendres 19 a 20.15 h

3 de febrer de 2023

Espai: Teatre

Barcelona és un dels epicentres turístics més importants d'Europa. En 2018 la ciutat va rebre? més de trenta milions de turistes, liderant així? el rànquing de les ciutats més visitades d'Europa juntament amb Londres, París, Roma i Berlín. Però, quines conseqüències té això per a la gent de Barcelona, ciutat amb poc més de 1,6 milions d'habitants? City for Sali ens submergeix en la vida de quatre famílies barcelonines per a ensenyar-nos com el turisme de masses està aniquilant l'essència i bellesa de la ciutat.

Preu: Gratuït

Divendres
03/02/2023
Novetat!
PANTALLA BCN - El inconveniente
Logo de l'activitat PANTALLA BCN - El inconveniente

Divendres 19 a 20.30 h

27 de gener de 2023

Espai: Teatre

A Sara li ofereixen comprar la casa perfecta: espaiosa, molt lluminosa i extremadament barata. Tan sols té un petit inconvenient: Lola, l'octogenària propietària actual, viurà en ella fins que mori. Així i tot, Sara creu que és un bon negoci i decideix comprar i esperar.

Preu: Gratuït

Divendres
27/01/2023
Novetat!
PANTALLA BCN - Frederica Montseny
Logo de l'activitat PANTALLA BCN - Frederica Montseny

Divendres 19 a 20.15 h

10 de març de 2023

Espai: Teatre

Narra la història de la líder anarcosindicalista Frederica Montseny que es va convertir, durant la Segona República, en la primera dona ministra d'Espanya. El film aborda la seva arribada al Govern de Llarg Cavaller en 1936 al capdavant de la cartera de Sanitat i Assistència Social, així com el seu exili i judici a França, ja acabada la guerra civil.

Preu: Gratuït

Divendres
10/03/2023
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Les devolucions de les classes que no es van poder fer a causa del Covid-19 es duran a terme només de manera presencial al Centre Cívic Zona Nord o al Casal de Barri de Torre Baró i només a les usuàries que s'inscriguin als mateixos tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES (B59489351) | C/Bòria, 17. Principal. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
ZONA NORD

Carrer Vallcivera, 14
08033 Barcelona
933591251
informacio@cczonanord.net

Logo Miram Cloud